AUDIO: Novinka Machine Head připomíná, že láska existuje

Vydáno: 13.01.2018 12:00 - Dominik Šidlo

Celosvětová kontroverze je tématem, které zřejmě nikdy nebude vyřešeno. Machine Head mají jasno a kážou "Nedovolte, aby vás ti bastardi semleli!"
Vydání desky Catharsis je na dosah, světlo světa spatří už 26. ledna a skupina nás připravuje na její sound. Song "Bastards" byl původně vydán už v roce 2016, ale od té doby na něm chlapi ještě zapracovali a vydali ho znovu.

Machine Head navíc považují chystanou desku za něco naprosto nového. Catharsis by podle slov kapely měla metalovou hudbu pozvednout. "Myslíme, že metal by mohl touto nahrávkou opravdu infiltrovat mainstream. Dali jsme do tvorby opravdu hodně a cílem bylo oslovit co nejširší publikum," vyjadřují se pánové.

Píseň "Bastards" naráží na veřejné nepřátele, jako jsou teroristé a znesvětitelé všeho dobra. V podstatě se opírá celkově o násilí a upozorňuje, že i přes tyto faktory láska nezmizela a v naších možnostech je bránit se a učinit přítrž špatným činům.


Nejen podrobnosti o poselství nové desky zjišťovali naši kolegové ze Sparku. Machine Head si v jejich lednovém číslo vysloužili hlavní pozornost.

Machine Head Spark 1_2018



Machine Head - Bastards

xxx

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení