Romantický rozervanec a srdcerváč Glen Hansard vydává nové album

Vydáno: 12.01.2018 10:10 - Redakce

Between Two Shores, to je více než symbolický název třetí sólové nahrávky rodilého Dubliňana, brzy osmačtyřicetiletého skladatele, zpěváka a kytaristy Glena Hansarda.
Novinka Between Two Shores vychází 19. února 2018 opět u známého labelu ANTI- (Tom Waits nebo Wilco) a jak předjímá její obal a singl Time Will Be the Healer, reflektující Hansardův tulácký charakter, věčné hledání nemá konce. Ten, který stojí vždy na druhém břehu než jeho protějšek, je připravený uzpívat osud i zastavit řeku. Civilně i pateticky, prostě jako Glen Hansard.
Glen Hansard – Between Two Shores
ANTI-, 2017
Tracklist: 1. Roll On Slow, 2. Why Woman, 3. Wheels on Fire, 4. Wreckless Heart, 5. Movin' On, 6. Setting Forth, 7. Lucky Man, 8. One of Us Must Lose, 9. Your Heart's Not in It, 10. Time Will Be the Healer

Naživo můžete Glena Hansarda s novým materiálem vidět na několika únorových koncertech po celé Evropě, kam se přesouvá z lednových Spojených států a do nichž se zase v březnu vrací. Německé koncerty jsou vyprodané, proto je na místě zakoupit lístek do pražského Studia DVA (23.2.) nebo do brněnského Sono Centra (25.2.).


Glen Hansard - "Time Will Be The Healer"


 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení