Wolty 123: Začátek, jak se patří

Vydáno: 26.01.2018 10:05 - Dominik Šidlo

Průrazní slovenští pop-punkeři Wolty 123 si s komercí hodně rozumí. Umí ji využít ve svůj prospěch a postupně si tak dláždí cestu do svého vysněného Los Angeles. Anebo jinam?
Hudbu mají chlapi v genech. Frontman Wanso má hudbu v krvi od narození a ví, jak si vyšlapat cestu nahoru. A velkou roli v tom prý hraje štěstí. "Když jsme poprvé nahrávali svoje songy na iPhone, aby si je mohl poslechnout zvukař, seděla tam zrovna Zuzana Smatanová, takže jsme si hned udělali reklamu na vysoké slovenské úrovni."

Kapela navíc zkouší v místech, kde mají zkušebnu slovenské ska a reggae hvězdy Polemic, což jim dává další možnosti rozšíření svojí hudby. A víte, kde měli borci svůj první koncert? Bylo to na soukromé novinářské párty jedné nejmenované pojišťovny. Jak jinak se lépe uvést, než mít show ve společnosti plné bohatých lidí, kteří dozajista řeknou svým známým o té 'úžasné kapele, která nám tam hrála'.

Našlápnuto mají pánové skvěle, teď už si jen musíme počkat na debutovou desku, kterou můžeme očekávat nejpozději na jaře.


Rozhovor s Wolty 123 (nejen) o komerci najdete v únorovém Fakkerovi. Na stáních od 31.1.

Wolty 123



Wolty 123 - Linka dôvery



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení