#9 TOP události roku 2017: Ivan Moody s flaškou, Ivan Moody bez flašky

Vydáno: 09.01.2018 11:25 - Mates Krč

Rok 2017 utekl jako voda a je čas ohlédnout se za vším dobrý i zlým, co nás vloni potkalo. Která událost vám utkvěla v srdci nejvíc? A co z toho všeho si pamatuje Ivan? Zataženo, místy bouřky, v druhé půlce roku ale vysvitlo slunce.
Větší problémy s Ivanem začali mít Five Finger Death Punch už koncem roku 2016, kdy zpěvák na jednom z koncertů prohlásil, že mu zrovna umřela matka a není schopen pokračovat. Smrt matky však další den vyvrátila jeho sestra a začalo se (opět) mluvit o Moodyho problému s alkoholem.

A ten přetrval i do loňského roku. Nejprve v dubnu frontman FFDP nechtíc vystrašil fanoušky, když oznámil založení své bokovky Villain, zároveň ale špatným výběrem slov způsobil dojem, že opouští svou slavnou pětiprsťáckou partu. O dva měsíce později zase během show prohlásil: "Tohle je můj poslední koncert s Five Finger Death Punch." Částečně měl pravdu. Vysloužil si tím pozvánku do léčebny a zbývající vystoupení na tour odzpíval Tommy Vext z Bad Wolves.

Koncem srpna se však Ivan po boji s alkoholem vrátil na pódiu a byl prý lepší než kdy předtím. Potěšil i české fandy, neboť se s kapelou ukázal 26. listopadu v Praze.

Jen tak dál!


Velký text o dlouhém a únavném boji Ivana Moodyho s chlastem a všech problémech, které mu způsobil, a taky originální plakát kapely najdete v listopadovém Fakkerovi. O časák nám napište, rádi pošleme poštou. Report z nedávného koncertu v Praze najdete v lednovém Fakkerovi.

Fakker 11_2017


Five Finger Death Punch - Gone Away (Official Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení