#2 TOP události 2017: Proč hrát tvrdě, když můžeme měknout...

Vydáno: 02.01.2018 13:05 - Mates Krč

Rok 2017 utekl jako voda a je čas ohlédnout se za vším dobrý i zlým, co nás vloni potkalo. Která událost vám utkvěla v srdci nejvíc? Tahle asi spíš ne, ale v hlavě ji máte možná dost pevně zakotvenou. O čem si povíme, ehm... TEEHEE!, tentokrát?
Zas to ale svým (možná ex-)miláčkům nemůžete brát tak moc za zlé. Důvod jejich změny stylu je jednoduchý - prostě už je po letech řezání z plných sil do kytar omrzelo a chtějí aspoň trošku přijít s něčím jiným. To ale fanoušci nemohli pochopit a asi to tak i zůstane. Povídat můžou zejména Suicide Silence se svou eponymní deskou, která i přes značný progres sklidila velkou kritiku. Nejoblíbenější písní fanoušků je rozhodně "Doris". Možná ani ne kvůli samotné hudbě, ale spíš díky hlášce "TEEHEE", jejíž vznik zapříčinila právě tato píseň. Dokonce by se dalo dle reakcí metalistů říct, že tohle slůvko se zdá být víc IN, než poslech Suicide Silence v roce 2017...

Ještě radikálnější cestou to vzali Linkin Park, u kterých však nebyl aktuální směr nikdy dopředu jasný. Přestože mnoho skalních fans desku odsoudilo a nechtělo s ní mít nic společného, živě z ní všichni spadli na hubu. Linkin Park s plackou One More Light v červnu zničili Prahu a ukázali, že i popové skladby od rockové skupiny mohou znít fantasticky.

O tom, k čemu může dopomoci neustálá kritika a nadávky, si povíme později...


Velký rozhovor s Eddiem a Markem ze Suicide Silence o novém hudebním směřování, ztrátě a bolesti nebo "stažených kalhotách u kotníků" najdeš v únorovém Fakkerovi. O časák nám napište, rádi pošleme poštou.

Suicide Silence F!


O Chesterovi jsme psali v zářijovém Fakkerovi. O časák s emotivní, třístránkovou vzpomínkou a plakátem z letošního Aerodromu nám napište, rádi pošleme poštou.

Linkin Park poster






Talking to Myself (Official Lyric Video) - Linkin Park



Suicide Silence - "Doris" (Official Video)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení