VIDEO: Ministry už zase plivou jedovaté sliny. Dejte si song Antifa

Vydáno: 13.12.2017 14:15 - Tomáš Bárta

Poté, co Bílý dům v roce 2009 definitivně opustil poslední George W. Bush, jako by Jourgensenovi & Co., kteří už několikátou dekádu stříleli ostrýma zejména po všem republikánskym a konzervativním, vyschla studna inspirace.
Po Obamově nudně normálním prezidentování ovšem nastoupil do úřadu jinačí pacient a věci se daly zase do pohybu - a to dokonce tak rychlého, že lze jen těžko registrovat pořadí, v jakém končí v hajzlu.

Strýček Al tudíž začal zase dostávat svůj pravidelnej příděl čistýho adrenalinu, až žíly duněj. Dvakrát už pohřbený industriální Ministerstvo vyzvedl z hromadnýho hrobu & začíná zase vidět rudě: totální lži, nenažranost, bigotnost, rasismus, idiocie, nacionalismus... je toho pořád dost, co mu dokáže zpěnit krev.

11. prosince Ministry oficiálně vypustili první singl Antifa - z desky, která byla dokončena již letos v květnu a obsahuje celkem 9 skladeb. Ta vyjde celosvětově 9. března příštího roku a ponese krásný název AmeriKKKant. Album samozřejmě podpoří masivní tour, a to po boku nikoho menšího než enigmatické Chelsea Wolfe. Tuzemský fanoušek si proto může už dneska tučně kroužkovat 8. - 11. 8. 2018, neboť Ministry opět rozvalí hradby Josefova během festivalu Brutal Assault. To bude ale zase až koncem léta - teď je na čase vykydat ten fašistickej chlív!


MINISTRY - ANTIFA (OFFICIAL MUSIC VIDEO)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení