Rock for People sází na jistotu. Na festival opět dorazí kultovní The Prodigy

Vydáno: 13.12.2017 10:10 - Petr Adámek

Legenda elektronické scény i nadžánroví chameleoni, kteří míchají prvky hardcoru a punku. Řeč je o britských The Prodigy, kteří se po šesti letech vrátí na Rock for People.
Spolu s Fatboy Slimem či Chemical Brothers a několika dalšími se The Prodigy počítají k zakladatelům elektronických stylů rave či techno. Respekt a stálou přízeň fanoušků si Keith Flint, Maxim a Liam Howlett získali už prvními alby: Experience, Music for the Jilted Generation a zejména kultem The Fat of The Land s peckami jako "Firestarter", "Breathe" nebo "Smack My Bitch Up".

"Když jsem před nedávnem potkal v Londýně jejich manažera, s nadšením vzpomínal na oba koncerty The Prodigy na Rock for People," říká šéf Rock for People Michal Thomes a dodává: "Samozřejmě nás potěšilo, že si kapela, která vydá příští rok kompilaci Best Of a pro turné si pečlivě vybírala jen ta místa, kde se cítila dobře, vybrala i náš festival."

Pořadatelé zatím ohlásili Skillet, In This Moment, Sick Puppies a Pop Evil. Festival se uskuteční 4.-6. července v tradiční lokalitě na letišti v Hradci Králové. Aktuálně jsou lístky k dispozici za 1600 Kč, od 1. ledna cena vzroste.


The Prodigy - The Day is My Enemy (Live in Australia)


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení