Ghost se loučí s Papou Emeritem III. skrz nové live album

Vydáno: 10.12.2017 12:05 - Mates Krč

Papa Emeritus III. se už uchýlil k věčnému spánku a jeho místo brzy nahradí Papa Emeritus IV. Poslední rozloučení se zesnulým lídrem Ghost probíhá od 8. prosince na novém CD. Takže hostii, víno a živák na plný koule!
Informaci o něčem chystaném se fanoušci dozvěděli od Ghost 6. prosince. Nikdo však netušil, že už o dva dny později nám kumpáni v čele se svým ex-papou nadělí celý živák Ceremony and Devotion. Prozatím si ho můžete pořídit digitálně skrz iTunes, Amazon, Google Play a Spotify, na CD a LP verzi si budete muset počkat až na 19. ledna.

Album bylo natočené během Popestar Tour, kterou pekelníci absolvovali v uplynulém roce. Patnáctiskladbový záznam začíná hitovkou "Square Hammer" a končí tradičně s "Monstrance Clock". Vyjma tří skladeb uslyšíte celou poslední desku Meliora, díky "Con Clavio Con Dio" a "Ritual" si připomenete debut Opus Eponymous, pěti písněmi je zastoupená fošna Infestissumam.

Nemůžete se už dočkat čtvrtého alba? Stále víc se mluví o dubnu 2018, tak doufejme!

O odhaleném tajemství pod maskami Ghost jsme ve velké třístránkové detektivní story psali v květnovém Fakkerovi. O časák nám napište, rádi pošleme.


Ghost F!



Ghost - Absolution Live (Ceremony And Devotion)




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení