Budoucnost metalu? Žádný strach, Black Sabbath to jistí!

Vydáno: 17.12.2017 11:10 - Mates Krč

Venku je další díl známé série Kids React. Tentokrát si špunti pochutnali na legendě všech legend Black Sabbath, kteří letos ukončili svou téměř padesát let dlouhou kariéru. Co na to děti?
"Nezpívá tam Ozzy Osbourne?", zeptala se okamžitě malá dívka. Děti v rozmezí 8-13 let vás však budou překvapovat i nadále. Ať už jde o "Paranoid", "Iron Man" nebo "War Pigs", k slyšení jsou většinou pozitivní reakce. "Miluji tyhle písně, znám tuhle skupinu, zbožňuji je!" svěřil se osmiletý Bradley. "Počkat, jeho hlas je opravdu skvělý," doplnilo jedno z dětí při "War Pigs". Nebuďte zas ale moc přemotivovaní, uslyšíte také, že "Znějí, jako by vás chtěli ulovit ve spánku".

Vypadá to, že metal budeme mít i pro budoucí generace na světě místo. A to je přece dobře! Mrkněte na video na konci článku!


Čtěte v prosincovém Fakkerovi: (Ne)skutečný Ozzy Osbourne aneb story, kterou neznáte. Jak to bylo s veganským festivalem, který Ozzy založil? A proč dnes musí makat jak šroub v supermarketu? Najděte si svůj nejbližší krám, kde časák seženete.


Ozzy Osbourne F!



KIDS REACT TO BLACK SABBATH


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení