Rozpohybujete boky, show Royal Republic se blíží

Vydáno: 30.11.2017 07:00 - Petr Adámek

5. prosince chodí Mikuláš, to ví každé malé i velké dítě. K letošní mikulášské nadílce přispějí i srandisti Royal Republic. Švédská čtveřice se u nás ukáže už poněkolikáté, ale premiérově ve Velkém sále Lucerny.
O Seveřanech se někdy říká, že jsou chladní a introvertní. Možná na tom něco bude, ale na švédské Royal Republic tenhle stereotyp nesedí ani trochu. Nekonečná koncertní energie, smysl pro humor a rocková smršť jsou jejich poznávacím znamením.

Jejich hudbu řadí někteří do škatulky soudobého rokenrolu, druzí ji definují jako typický garážový rock. Frontman Adam Grahn k tomu říká: "Rock je evidentně velice rozsáhlý žánr. My to kdysi nazývali rockem Chucka Norrise, pak kung fu rockem, variací je hodně. Nevím, je to rock, říkejte si tomu, jak chcete. Dokud se vám to líbí, tak je nám to fakt jedno."

Vstupenky za 695 Kč jsou stálek dispozici na webu pořadatele, dále sítích GoOut a Ticketpro. Royal Republic, kteří letos slaví deset let na scéně, vystoupí v České republice hned dvakrát - po pražském gigu o den později (6. 12.) na brněnské Flédě.


Royal Republic - Baby



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení