Deathcore a smyčce dohromady? Ano! Na FajtFestu to předvedou Betraying the Martyrs

Vydáno: 03.12.2017 23:55 - Petr Adámek

Pořadatelé FajtFestu mají dlouhodobě slabost pro francouzské kapely. I jejich zásluhou u nás mají partičky jako Rise of the Northstar nebo Smash Hit Combo výbornou pověst. V půlce července k nim přibydou Betraying the Martyrs.
Těšit se můžete na extrémně divokou show a kombinaci coru a symfonického metalu s podkresem kláves. "Betraying the Martyrs udělali z evropských kapel, které znám, asi největší hudební progres. Od založení v roce 2008 neskutečně vyrostli po hudební i skladatelské stránce. Hráli snad na všech velkých prestižních evropských open-airech a chybí jim už jen Fajtfest," říká s úsměvem pořadatel festivalu Bob Fleck. "Tahle banda z Paříže miluje wall of death a circle pit, takže se u nás bude cítit jako doma. Bude to větší mazec než v ostrém proudu řeky Seiny."

Jestli jsou Betraying the Martyrs žabožrouti jako velká část Francouzů, netušíme. Rozhodně však víme, že pánové rozhodně nejsou žabaři. Během své existence si totiž zahráli na jednom pódiu s ikonami jako např. Suicide Silence, Carnifex, While She Sleeps, Chelsea Grin, Attila, Veil of Maya nebo Asking Alexandria.

Desátý ročník FajtFestu proběhne v termínu 12.-14.7. 2018 na Fajtově kopci ve Velkém Meziříčí. Lístky za 900 Kč objednávejte přímo u pořadatele.


BETRAYING THE MARTYRS - The Resilient (Official Music Video) - at Hellfest 2017


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení