V Brně se uskuteční charitativní akce na podporu popálených metalistů

Vydáno: 27.11.2017 15:40 - Dominik Šidlo

Už uplynuly víc než dva roky od doby, kdy v bukurešťském klubu Colectiv vypuknul požár a připravil o život přes šedesát metalových muzikantů a fanoušků. V rámci podpory všech, které tahle tragédia osobně postihla, se v Brně uskuteční charitativní akce Help for Colectiv - Remember them.
Tehdy se jednalo o koncert metalcorové kapely Goodbye To Gravity, která křtila svoje album Mantras of War. Stačily jen tři minuty, aby ohnivé peklo ukončilo životy mnoha fandů i hudebníků, vymazalo existenci hned několika kapel a zanechalo jizvy na tělech i na duších těch, kteří přežili.

Mezi 65 mrtvými a více než 150 vážně zraněnými jsou špičkoví muzikanti, profesionální fotografové, promotéři, fanoušci i novináři. Z pěti členů kapely Goodbye To Gravity nakonec naživu, ovšem s těžkými zraněními, vyvázl jen zpěvák. Řada lidí po celém světě se rozhodla podpořit zraněné a pomoci jim vrátit se zpátky do co nejnormálnějšího života.

Právě těmto lidem má pomoci akce Help for Colectiv - Remember them, která se uskuteční 26. ledna na brněnské Melodce. Programem bude provázet moderátor Radim Koziel a o hudební stránku se postarají Eagleheart, Jerem.I a Midnight Madness.

Pokud chcete přispět dobré věci a poslechnout si kvalitní muziku, tuhle akci si určitě nenechte ujít a doražte.

 

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení