Heavy metal meets thrash metal. Judas Priest a Megadeth přijedou v létě do Česka

Vydáno: 22.11.2017 11:30 - Redakce

Judas Priest se v rámci svého aktuálního turné vrátí ještě jednou do České republiky, společně s Megadeth se představí 12. června v plzeňské Home Monitoring areně.
Fanoušci budou mít opět šanci vidět a slyšet kapelu, která definovala podobu heavy metalu tak, jak jej známe dnes. Od roku 2004, kdy se u nás po delší přestávce představili poprvé, k nám Judas Priest jezdí pravidelně - potěšili již fanoušky v Praze, Brně, Ostravě, Pardubicích a Liberci, nyní míří do Plzně.

Judas Priest pocházejí z anglického Birminghamu a fungují od roku 1970. Ovšem až o čtyři roky později přišel do kapely zpěvák Rob Halford, který si později vysloužil čestnou přezdívku "metalový Bůh". Ozdobeni kůží a řetězy se do povědomí fanoušků dostali již svým debutovým počinem Rocka Rolla. V roce 2014 vydali Judas Priest zatím poslední studiové album Redeemer of Souls.

Společně s Judas Priest dorazí do Plzně thrasheři Megadeth, kteří se vloni připomněli titulem Dystopia. David Mustaine je jediným členem kapely, který vydržel ve skupině od jejího vzniku až dodnes. Krom něj tvoří současnou sestavu kapely Kiko Loureiro, Dirk Verbeuren a David Ellefson.

Oficiální předprodej bude zahájen 23. 11. v 9:00 hodin. Cena vstupenek: 1290 - 1790 Kč.


Judas Priest - Breaking The Law



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení