FOTO: Poprvé se Sleeping With Sirens - křik, křik, euforie, křik, láska, křik

Vydáno: 21.11.2017 09:50 - Čestmír Jíra a Kamila Ostružinová

Koncertní premiéra Sleeping With Sirens v Česku dopadla skvěle. Pražský Lucerna Music Bar obsadilo několik stovek převážně -teen holek, které Kellinovi a spol. vytvořily bouřlivou atmosféru.
Desítky holek kempovaly před klubem dlouhé hodiny před koncertem, aby obsadily ty nejlepší pozice u pódia, přímo na dosah kapele. Hodně fans s sebou přineslo transparenty, třeba s nápisem "We can be legends after all" coby odkaz na aktuální song z poslední desky Gossip. Kromě komunikativního Kellina se nejvíc činil kytarista Nick Martin, jenž v průběhu koncertu rozházel do publika několik desítek trsátek.

Jako víc než důstojný support se předvedla domácí čtveřice John Wolfhooker. Kluci si po svém šťavnatém setu vysloužili podobně nadšený potlesk jako hlavní hvězdy a publikum si dokonce vykřičelo přídavek.

Plakát Sleeping With Sirens najdete v listopadovém Fakkerovi. Na stáních od 1. listopadu.  Mrkněte na nejbližší krám podle svého města nebo PSČ. Rozhovor s kapelou pořízený před koncertem očekávejte v lednovém čísle.


Sleeping With Sirens foto Fakker




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení