FajtFest nachystal brutální hostinu. Na festival zamíří řezníci Emmure

Vydáno: 19.11.2017 01:40 - Petr Adámek

FajtFest ve spolupráci s časákem Fakker ohlašuje hlavního headlinera a už teď je jasné, že z pódia na Fajtově kopci budou lítat třísky. V pátek 13. července se o to postarají Emmure.
Když zpěvák Frankie Palmeri před dvěma lety vyhodil z Emmure všechny své spoluhráče, spoustu lidí ho odepsalo. Jenže nevypočitatelný frontman se vrátil jako pán s novou sestavou a parádní deskou Look at Yourself. „Nová deska je totální vražda. Bude to nejlepší koncert za celou historii FajtFestu, o tom jsem přesvědčený," tvrdí odvážně jeden z organizátorů Bob Fleck.

O Emmure se festival snažil už v minulých letech, avšak neúspěšně. Vše se podařilo domluvit až letos, napomohly zejména pozitivní reference od ostatních kapel, které na FajtFestu v posledních letech vystoupily.

"V roce 2015 jsme si napsali seznam deseti kapel, které bychom chtěli reálně v nejbližších letech na FajtFest dostat. Těmi dalšími byli třeba Caliban, které jsme přivezli vloni, nebo Obey the Brave, kteří hráli letos. Takže si celkem plníme, co jsme si předsevzali," dodává Bob.
Jubilejní desátý ročník FajtFestu proběhne 12.-14.7.2018 na Fajtově kopci ve Velkém Meziříčí. Lístky jsou k dispozici za 900 Kč. Objednávat můžete přes e-mail : tickets@fajtfest.com

Emmure - Smokey (OFFICIAL MUSIC VIDEO)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení