John Wolfhooker: Šance předskakovat Sleeping With Sirens se neodmítá

Vydáno: 14.11.2017 15:55 - Petr Adámek

Už v pondělí 20. listopadu se kocouři Sleeping With Sirens poprvé přijedou ukázat do České republiky. Pódium jim předehřejí domácí šikulové John Wolfhooker, jejichž basák Filip nám prozradil vše důležité.
Filipe, jak jste se k předskakování Sleeping With Sirens dostali?

Možnost hodit nás do výběru tří kapel, ze kterých si přímo Sleeping With Sirens vyberou support, nám dal náš kamarád Tashi z BrainWave production. A taková šance se neodmítá. Koneckonců byl to i on, kdo nám pomohl se dostat např. před Our Last Night v roce 2015. Velký dík patří i Robertovi Vlčkovi z Conspiracy.

Jak se na akci těšíte?

Těšíme se velmi, zahrát si v Lucerna Music Baru je vždycky fajn, pokud teda nehledíme na to, že místní backstage svou "vůní" připomíná spíš hokejovou šatnu, haha. Věříme ale, že se ukážeme před spoustou lidí, co nás ještě neznají, a pokusíme se je i touto cestou nalákat do Paláce Akropolis na náš doposud zatím největší koncert, který se bude konat 2. února příštího roku.

A co tvůj osobní vztah k Sleeping With Sirens?

Můj vztah ke kapele začíná s její druhou deskou Let's Cheers to This a popravdě tam i končí. Vím, že kluci ji mají také rádi, avšak jestli jejich emoce k této kapele sahají někam za rámec toho alba, netuším. Má mimochodem skvělý zvuk, to je hlavní důvod, proč jsem ji s naším kytaristou Ronym rád poslouchal.


Plakát Sleeping With Sirens najdete v listopadovém Fakkerovi. Na stáních od 1. listopadu.  Mrkněte na nejbližší krám podle svého města nebo PSČ.


Sleeping With Sirens foto Fakker

JOHN WOLFHOOKER - Zeddknot [Official Video]



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení