Can I Play With Madness? Jo, s Iron Maiden naživo začátkem léta

Vydáno: 13.11.2017 14:15 - Petr Adámek

Počtvrté v pěti letech dorazí do Česka heavymetalová legenda Iron Maiden. Tentokrát to "mejdni" rozbalí 20. června na pražském letišti v Letňanech. Jako speciální hosté na většině evropských koncertech jsou potvrzeni Killswitch Engage.
Koncept Legacy Of the Beast World Tour byl inspirován mobilní hrou Iron Maiden a stejnojmennou komiksovou knihou, proto bude scéna obsahovat řadu různých, ale vzájemně propojených "světů". Na koncertech zazní především skladby z osmdesátých let s několika překvapeními z pozdějších alb, která dodají koncertům na rozmanitosti. Tak co, zakřičíme si opět "Can I Play With Madness?"

Manažer Iron Maiden Rod Smallwood dále vysvětluje: "Pro tohle History/Hits turné, na kterém zazní starší hity, jsme se rozhodli postavit téma na názvu Legacy Of the Beast - odkaz, který se nám dokonale hodí. Poskytuje prostor pro naši kreativitu a spoustu zábavy, hlavně s Eddiem! V tuto chvíli nechci moc prozrazovat, ale připravujeme celou řadu různých scén, vše v souladu s tradicí Maiden, a doufáme, že našim fanouškům poskytneme fantastický zážitek, až tuhle výjimečnou show navštíví."

Série evropských koncertů s názvem Legacy Of The Beast World Tour začne v estonském Tallinnu 26. května a skončí 10. srpna v londýnské O2 aréně, ale předpokládá se, že se turné protáhne i do roku 2019.

Cena vstupenek se bude pohybovat v rozpětí 1490 - 1950 Kč. Oficiální předprodej začíná 24. listopadu v 9:00.


Iron Maiden - Can I Play With Madness (Official Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení