Stick To Your Guns: Nejdřív si přečti texty, pak teprve poslouchej!

Vydáno: 18.11.2017 14:35 - Kamila Ungerová

Hardcorová sebranka Stick To Your Guns sice vydala svůj šestý řadový počin True View už před měsícem, ale kdekdo možná nepostřehl, že nejdřív ke všem třinácti skladbám fanouškům naservírovala texty. A pak teprve stejný počet skladeb...
Samozřejmě bylo před releasem k dispozici několik ochutnávek, namátkou třeba "Married To The Noise" nebo "The Sun, The Moon, The Truth: Penance Of Self", ovšem jak často formace lpějí na svých textech natolik, že je představují dříve než samotnou hudbu?

Formaci kolem zpěváka Jesse Barnetta ale tvoření podle zajetých, ohraných pravidel nebaví. Své přívržence chtějí šokovat, vykolejit a přilákat i řadu nových. "Vždycky jsme hledali originální způsoby, jak obsah vydat. Řada kapela dělá stále to samé, a tak jsme chtěli zkusit něco jiného, co se možná odchyluje od běžných způsobů uvedení desky. Domnívali jsme se, že díky vydaným textů by se lidé mohli se skladbami spojit na jiné úrovni ještě předtím, než je uslyší. Myslím, že to byla zajímavá myšlenka a dobře zafungovala. Nejdřív znát texty a pak teprve hudbu - za mě to zní super divně," vysvětluje Jesse.

Stick To Your Guns se v rámci turné k aktuální desce True View objeví po boku Being As An Ocean, Silent Planet a First Blood v neděli 19. listopadu v pražské MeetFactory. Vstupenky jsou k dispozici v síti Ticketportal a Goout.net od 474 Kč.


Dvoustránkový rozhovor se Stick To Your Guns naleznete v listopadovém Fakkerovi. K mání od 1. listopadu. Najděte si svůj nejbližší krám, kde časák seženete. Recenzi desky True View očekávejte v prosincovém čísle.


Stick To Your Guns



Stick To Your Guns - Married To The Noise (Official Music Video)


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení