Stick To Your Guns: Nelži sám sobě

Vydáno: 15.11.2017 15:25 - Kamila Ungerová

Podívej se do zrcadla, ukaž svou pravou tvář, nalij si čistého vína... Slovních obratů, jakými lze označit proces, kdy člověk začne být upřímný sám k sobě i ke svému okolí, je nepřeberné množství. Jak ale vypadal ten, na jehož základě Stick To Your Guns pojmenovali svou aktuální desku True View?
"Osobně jsem měl dojem, že jsem řekl spoustu věcí, ale nežil jsem podle nich. Vždycky jsem prohlašoval: 'Moje hudba je lepším člověkem, než jsem já sám.' Což je citát Sagea Francise, který jsem odjakživa miloval, nicméně jsem dospěl do stádia, kdy jsem to vzdal a naprosto přestal usilovat o to být lepším člověkem."

"Mentálně i emocioálně jsem zlenivěl a stal se ze mě neuvěřitelně sobecký člověk. Dopustil jsem, že mě jistí lidé a jisté věci svedly z cesty a ztratil jsem z dohledu toho, kým jsem býval. Narazil jsem. Tvrdě. A to mě dodělalo. Na téhle desce jsem se díval sám na sebe a vypořádával se se svojí bolestí a bolestí, kterou jsem způsobil druhým," vysvětluje frontman Stick To Your Guns Jesse Barnett.

Stick To Your Guns se v rámci turné k aktuální desce True View objeví po boku Being As An Ocean, Silent Planet a First Blood v neděli 19. listopadu v pražské MeetFactory. Vstupenky jsou k dispozici v síti Ticketportal a Goout od 474 korun.

Dvoustránkový rozhovor se Stick To Your Guns naleznete v listopadovém Fakkerovi. K mání od 1. listopadu. Najděte si svůj nejbližší krám, kde časák seženete. Recenzi desky True View očekávejte v prosincovém čísle.


Stick To Your Guns


               Stick To Your Guns - The Sun, The Moon, The Truth: "The Panance of Self"                  (Official Lyric Video)




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení