Z koncertu A Perfect Circle bylo kvůli mobilům vyhozeno přes 60 lidí

Vydáno: 08.11.2017 14:40 - Mates Krč

Otázka, kterou by mezi sebou mohli metalisti a rockeři probírat dlouhé hodiny a stejně by možná nepřišli na výsledek. Patří telefony nad hlavami na koncerty nebo zde nemají co dělat?
Natáčet si celé vystoupení nebo si ho užít v plné kráse na vlastní oči? Co je správné? Je únosné, když si fanoušek natočí jednu písničku na památku a udělá dvě fotky nebo je i toto přes čáru?

Rozhodně je jisté, co si o tom myslí A Perfect Circle, kteří se svým názorem připojují například k Disturbed, Coreymu Taylorovi a dalším. Před koncerty zmiňované bandy se na velkoplošných promítacích obrazovkách objevuje vzkaz pro fanoušky: "Žádné fotky a videa! Včetně záznamů na mobilní telefon." Našli se však tací, kteří žádost kapely porušili a svou hračku prostě vytáhli. Výsledek byl takový, že sekuriťáci v americkém Readingu vyvlekli ze sálu přes šedesát lidí, kteří si toužili vytvořit památku na koncert.

Je ale toto jednání správné? Ti, kteří chodí na vystoupení jen kvůli tomu, aby stáli s mobilem a natáčeli, tak kazí dojem nejen sobě, ale i divákům okolo. Na druhou stranu, i tito "hříšníci" si za svou návštěvu zaplatili a tím pádem mají na dokumentaci právo.

Jak to vidíte vy? Hudební akce s mobilem nebo bez mobilu?


A Perfect Circle - The Doomed (Audio)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení