Wednesday 13 - Nejděsivější noc mého života

Vydáno: 03.11.2017 08:50 - Lucie Mařanová

Nestihli jste minulý víkend žádnou halloweenskou party? Nevadí, tuhle neděli nebude v Praze o hrozivou a tísnivou atmosféru nouze. Dorazí král horror metalu Wednesday 13!
Ovšem i děsuplný Joseph Poole aka Wednesday 13 má své démony a není to Nebojsa. V listopadovém halloweenském speciálu nám prozradil, které horory jemu samotnému nahnaly v dětství hrůzu - Noční můra z Elm Street a Pátek třináctého. Co ho na Freddym Kruegerovi tak vyděsilo? "Bylo mi osm let, proplížil jsem se v noci k televizi a zrovna dávali Noční můru z Elm Street. To rozhodně není věc, na kterou by se malé děti měly koukat. Nedělám si legraci, byl to nejhororovější zážitek mého života!" svěřil se Wednesday.

Nejenom, že se bál v průběhu filmu, to nejhorší ho čekalo, až když si šel celý vystrašený lehnout. Blížila se totiž bouře, venku foukal silný vítr a malému Josephovi škrábaly stromové větvičky na okno, jak kdyby se o něj otíraly pověstné rukavice s noži. Bouřka se pořádně rozparádila, blesk stíhal blesk a všechno dovršily mohutné hromy. Josephův bratr se vracel z noční šichty v oranžovém svetru nápadně připomínající ohoz filmového vraha. Když rozrazil dveře do pokoje a osvítil ho blesk, Joseph si byl stoprocentně jistý, že si pro něj Krueger přišel. Naštěstí se z tohohle zážitku oklepal a celé události se už jen směje.

Wednesday 13 zahraje v neděli 6. 11. v Rock Café Praha a jako support si přiveze Diablo Blvd z Beneluxu!


WEDNESDAY 13 - Cadaverous (OFFICIAL MUSIC VIDEO)





DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení