Nothing More - Od bicích před mikrofon

Vydáno: 04.11.2017 10:20 - Redakce

Zpívající bubeník není v hudebním světě nic neobvyklého. Už jste ale slyšeli o tom, aby se bubeník přemístil zpoza bicí soupravy před hlavní mikrofon a stal se z něj opravdový lídr?
Když v roce 2003 začínali rockeři Nothing More, Jonny Hawkins tehdy mlátil do škopků, ale po odchodu tří zpěváků během pěti let se přestal vrtět na stoličce a sám se ujal pozice frontmana. Od té doby zásobuje kvarteto z texaského San Antonia své fanoušky zběsilou rockovou smrští s ohromnými přívaly energie. Důkazem je i aktuální deska The Stories We Tell Ourselves.

Během turné na podporu nové desky zavítá kapela 28. listopadu i do Prahy. Časopis Spark se frontmana zeptal, jestli se Nothing More hraje v Evropě jinak než v Severní Americe. "Každá země, kde hrajeme, je pro nás překvapením. Nové tváře, nové tradice, nové přístupy k živé hudbě. To vše je na životě muzikanta nejlepší. Evropa je naším druhým domovem. Miluju tamní energii, přístup a intenzitu každého jedince během živých koncertů. Myslím, že tohle je hlavní rozdíl mezi Evropou a Severní Amerikou."

Rozhovor s charismatickým Jonnem najdete v listopadovém Sparku.


Nothing More - Just Say When (Version 2.0)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení