Capture (The Crown) jsou zpátky. Představili nové členy a upozorňují na nové album

Vydáno: 02.11.2017 09:10 - Dominik Šidlo

Už jsme vás informovali, jak to vlastně u týpku z Capture The Crown je. Své nám k tomu řekl i ex-kytarista Mitchell Rogers. V nové sestavě, která si teď říká jen Capture, ale zůstal jen původní zpěvák Jeffrey Wellfare.
Pěstní incident, který byl jakousi poslední kapkou ve vztahu, který mezi sebou Wellfare a zbytek kapely měli, směřoval k rozpadu staré sestavy a vyvolal spoustu otazníků. Už jednou totiž frontman zbytek kapely povyházel a nahradil je jinými. Nyní udělal to stejné právě s Mitchellem Rogersem a dalšími.

Teď se však zdá, že se situace uklidnila. Capture už před časem vydali singl "Dingbats", ve kterém děkovali všem bývalým členům za jejich příspěvek a účast. Nyní banda představila nové členy a oznamuje, že příchozí album bude nejlepší, jaké zatím vydala.

Zpěvákem tedy zůstává Jeffrey Wellfare, za bicí si sedne Manny Dominick (Ghost Town) a kytaru bude drtit Alex Maggard. Oficiální sestavu tvoří zatím jen tato trojice, na nahrávání basy a pravděpodobně i vystupování na koncertech se však bude podílet jistý Robert Weston.

Tak uvidíme, jak celá situace dopadne a jestli nové album bude skutečně tak skvělé, jak Jeffrey hlásá. Zároveň ale oznamuje, že skupina se bude držet i staré tvorby a neopomene při koncertech hrát i profláklé kousky.


Capture - Dingbats

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení