Linkin Park s noblesou zavzpomínali na Chestera

Vydáno: 28.10.2017 16:10 - Mates Krč

O půl osmé večer 27. října rozezněly Los Angeles první tóny dlouho chystaného vzpomínkového koncertu Linkin Park. Vystoupení mohli fanoušci z celého světa sledovat živě na YouTube. U nás s časovým posunem od čtyř hodin ráno.
A že se vstávání vyplatilo! V legendárním Hollywood Bowlu totiž v tři hodiny dlouhém setu zaznělo 31 skladeb, včetně hitů jiných umělců.

Po popovějším rozjezdu a skladbě "Numb", jež si fanoušci zazpívali celou sami, došlo na strhující závěr plný rockových a metalových hvězd. Lavinu jako první spustil Oli Sykes z Bring Me The Horizon, který si zařval v "Crawling", po něm nastoupil rapper Machine Gun Kelly, na něj navázal Jonathan Davis z Korn s peckou "One Step Closer" a Jeremy McKinnon, jenž si zapěl v "Place for My Head". Poté se na pódiu ukázali System Of A Down, Deryck Whibley ze Sum 41 a Blink-182, kteří nejprve zazpívali svou "I Miss You" a poté pokračovali s "What I've Done". Jako poslední host na pódium nastoupil na stage Matthew Shadows z Avenged Sevenfold a odzpíval "Burn It Down" a "Faint". Na závěrečnou "Bleed It Out" poté vylezli na pódium všichni pozvaní a celý večer zakončili společně.

Dojemná chvíle však přišla o chvíli dříve ve skladbě "In The End", kde si Linkin Park opět zahráli a zazpívali s Chesterem Benningtonem. Hrající kapelu doprovázelo video se zpívajícím Chesterem ze tři roky starého vystoupení. Poté na pódium přišla Chesterova manželka Talinda Bennington a v dlouhém proslovu poděkovala rodině, kapele, fanouškům a všem, kteří byli nápomocni a zároveň vybídla lidi trpící depresemi, aby se o svém problému nebáli mluvit. 

Chestere, díky! #makechesterproud #fuckdepression


Linkin Park & Friends Celebrate Life In Honor of Chester Bennington

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení