VIDEO: Evanescence představují své (ne)dokonalosti

Vydáno: 01.11.2017 12:10 - Mates Krč

Tajemné zvuky kláves a husí kůži nahánějící hlas Amy Lee ohlašují, že dlouho chystané album Synthesis je opravdu blízko. Dejte si na rozehřátí nový klip k songu "Imperfection".
Jak bude vlastně Synthesis vypadat? Zcela nové skladby uslyšíme pouze dvě. Kromě "Imperfection" půjde o spolupráci se slavnou houslistkou Lindsey Stirling v písni "Hi-Lo". Ze zbytku půjde o fanoušky vybrané oblíbené skladby, které uslyšíte v novém kabátu s elektronikou a orchestrem.

"Pro mě je 'Imperfection' nejdůležitější skladba na albu. Dlouho jsem bojovala s texty, protože se všechno v mém životě odehrávalo podle představ. Když jsem ze sebe konečně něco začala dostávat, vzpomněla jsem si na lidi, o které jsem přišla a přijít bych z důvodu depresí a pokusů o sebevraždu mohla. Nikdo není dokonalý, všichni jsme nedokonalí. A přesně nedokonalosti jsou to, co nás odlišuje a my je musíme příjmout, protože v těchto rozdílech je skryta krása," otevřeně se rozpovídala Amy Lee.

Chtěli byste Amy spolu s Evanescence vidět živě? Příležitost bude mít 17. března v pražském Kongresovém centru. S kapelou dorazí symfonický orchestr, takže si skladby ze Synthesis, jenž vychází už 10. listopadu, poslechnete v plné parádě.


Evanescence - Imperfection

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení