Marilyn Manson vyhodil dlouholetého basáka Twiggyho Ramireze

Vydáno: 25.10.2017 15:25 - Petr Adámek

Twiggy Ramirez, poslední člen z nejslavnější éry skupiny, končí. Marilyn Manson to oznámil na svém Twitteru s dodatkem, že pro nadcházející turné za něj najde náhradu.
Twiggy Ramirez (vlastním jménem Jeordie White) v kapele Marilyna Mansona drtil basu nebo kytaru s šestiletou přestávkou od roku 1993. Podílel se na nejslavnějších albech Antichrist Superstar, Mechanic Animals a Hollywood z přelomu století.

Důvod rozchodu není oficiálně známý, ale spekuluje se, že na vině je nedávné veřejné obvinění Twiggyho bývalé přítelkyně z napadení a znásilnění, které se mělo uskutečnit před dvaceti lety.

Kolem Marilyna Mansona je poslední dobou hodně rušno. Začátkem října vydal nové album Heaven Upside Down, týden předtím si na koncertě v New Yorku zlomil nadvakrát nohu, kvůli čemuž musel odložit americkou část turné. Před pár dny se pak objevila smutná zpráva, že jeho bývalý kytarista Daisy Berkowitz podlehl rakovině.


Marilynu Mansonovi se věnujeme v říjnovém Fakkerovi, kde najdete pětistránkový článek s nahlédnutím do jeho zvrácené a prohnilé duše. A plakát k tomu. Sežeňte si své číslo v nejbližším krámě podle svého města nebo PSČ.

Už 19. listopadu se u nás Marilyn Manson ukáže naživo. Už máte lístek?


Marilyn Manson F!
Marilyn Manson F!
Marilyn Manson F!

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení