Marilyn Manson se vyjádřil ke svému zranění, koncert v Praze zatím není ohrožen

Vydáno: 14.10.2017 07:05 - Kamila Ungerová

Poslední zářijový den se na Marilyna Mansona během koncertu v newyorské Hammerstein Ballroom zřítila kulisa dvou velkých pistolí, jež byla vyztužená kovovou konstrukcí. A v pátek 13. října zpěvák o nešťastném incidentu konečně promluvil.
Konkrétně zpěváka vyzpovídal zpravodajský portál Yahoo! Music. "Nedávno jsem to video zhlédl. Pochopil jsem, jak děsivě to mohlo vypadat. Pro mě to úděsné bylo, protože konstrukce nebyla náležitě připevněná. Zkoušel jsem na ni vylézt. Když začala padat, snažil jsem se ji odstrčit, ale neunikl jsem včas. Nejsem si jistý, zda mě udeřila do hlavy, ale spadla mi na nohu a nadvakrát mi zlomila lýtkovou kost. Byla to nesnesitelná bolest."

Poté, co lékaři Mansona v nemocnici zrentgenovali a vyšetřili, rozhodli se pro operaci. Zlomenou lýtkovou kost zpěvákovi zafixovali do správné polohy s pomocí kovové dlahy a deseti šroubů. Dalším šroubem upevnili kontík a poté dali celou nohu do sádry. Následně jej propustili do domácího léčení.  

Ačkoliv říjnové americké turné Manson přesunul na leden a únor 2018, to podzimní evropské dle aktuálních informací ohrožené není a odstartuje už 12. listopadu v Helsinkách. 

Kompletní pětistránkový článek s nahlédnutím do Mansonovy zvrácené a prohnilé duše najdete v říjnovém Fakkerovi. A plakát k tomu. Sežeňte si své číslo v nejbližším krámě podle svého města nebo PSČ.

Už 19. listopadu se u nás Marilyn Manson ukáže naživo. Už máte lístek?

Marilyn Manson F!

Marilyn Manson F!

Marilyn Manson F!





DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení