Neck Deep na koncertě v Nottinghamu bránili fanoušky

Vydáno: 12.10.2017 14:28 - Kamila Ungerová

V pondělí 9. října chtěli Neck Deep v rámci evropského turné k aktuální desce The Peace and the Panic koncertovat v britském Nottinghamu. Show se ale po dvou písničkách zvrhla. Ochranka dle svědectví přítomných příliš tvrdě zasáhla vůči surfujícím fans a kapela to nenechala bez odezvy.
Neúměrné zásahy sekuriťáků vůči "plovoucím" fanouškům nejsou bohužel vzácné ani v našich zeměpisných šířkách. Připomínkou je třeba loňský říjnový koncert Architects v pražské Roxy, kde si ochranka jedince "padající" do pitu snad spletla s fackovacími panáky. 

Vraťme se ale k Neck Deep, kteří v pondělí 9. října odmítli netečně přihlížet chování ochranky v nottinghamském Rock City. Ta dle hudebního zpravodajského portálu Metal Injection v pitu udeřila surfujícího fanouška. Kapela vůči neodpodstatněnému chování vlastnoručně zakročila a za daných podmínek odmítla v koncertu pokračovat. 

K celé události se následující den vyjádřila na svém facebookovém profilu v tom smyslu, že show Neck Deep by měly být chráněným a pozitivním prostředním, kde jsou všichni v bezpečí a svobodně si užívají hudbu. 


Neck Deep Start Fight With Security - Rock City, Nottingham 9th October 2017

Velký rozhovor s frontmanem Neck Deep Benem Barlowem a plakát k tomu naleznete v srpnovém Fakkerovi. Objednávejte na fakker@fakker.cz Elektronickou verzi můžete zakoupit tady

Neck Deep

 

 

 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení