Fleshgod Apocalypse opustil zpěvák Tommaso Riccardi. Náhradu už mají

Vydáno: 12.10.2017 11:00 - Dominik Šidlo

Symphonic death metalová úderka z Itálie Fleshgod Apocalypse se vyrovnává se ztrátou. Opustil je zpevák Tommaso Riccardi.
K této změně došlo podle slov kapely již před několika měsíci, ale teprve nyní, po vyřešení situace, skupina informace zveřejnila. Hodně moudrý krok! Borci navíc už stihli najít náhradu. Pozici frontmana zaujme úplně původní frontman (později bubeník) Francesco Paoli. Namísto něj za bicí zasedne David Folchitto (Stormlord, Prophilax).

Podle Fleshgod Apocalypse odešel Tommaso z osobních důvodů a zároveň to prý byla nejlepší volba v aktuální situaci. O volbě nového frontmana měli také jasno hned: "Nemohli jsme dosadit na místo našeho předáka někoho, kdo s námi nebyl od začátkou. Proto jsme se rozhodli zajít až ke kořenům a vybrali jsme Francesca, který nám zpíval a mluvil za nás už v našich začátcích," oznamuje kapela.

Výborná zpráva je, že ani ztráta zpěváka s kapelou trvale neotřásla. Můžeme se tedy těšit na více smrtícího death metalu. Celé vyjádření kapely naleznete zde.

FLESHGOD APOCALYPSE - The Violation (OFFICIAL MUSIC VIDEO)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení