Thy Art Is Murder interview: CJ je čistý, kapela zažívá svá nejlepší léta

Vydáno: 06.10.2017 19:10 - Redakce

Thy Art is Murder před nedávnem vypustili čtvrté album s názvem Dear Desolation. Do jejich řad se navíc vrátil zpěvák C.J. McMahon a kapela ohlásila turné, v jehož rámci se 18. října objeví po boku After the Burial a Oceano v pražské Nové Chmelnici. Jak je na tom kapela momentálně?
Jaké jsou vztahy v kapele po návratu CJe jestli jsou Thy Art Is Murder zpátky ve svých kolejích se zeptal magazín Spark zeptal kytaristy Andyho Marshe. "Myslím, že je to lepší než kdy předtím. Nahrávání nás všechny hodně spojilo. Byli jsme během procesu přímo natěšení na práci na nové desce. Řekl bych, že možná Thy Art Is Murder zažívají svá nejlepší léta. Všechno je o dost lepší tím, že CJ je nyní čistý, nebere drogy, je víc organizovaný, dochvilný, společenský a celkově to zanechává na kapele daleko lepší vliv. Dřív to s ním bylo opravdu těžké. I přestože se mohlo zdát, že na pódiu to všechno klapalo, v zákulisí tomu tak opravdu nebylo. Teď je vše vyrovnané a doufám, že to tak dlouho zůstane. Celá kapela je nadšená z dosavadního směřování. Od CJova návratu jsme absolvovali několik koncertů s Meshuggah v Austrálii, několik koncertů v Evropě, festivaly... Všechno bylo parádní a nadcházející turné bude podle mě ještě lepší.

Velký dvoustránkový rozhovor s Thy Art Is Murder najdeš v říjnovém Fakkerovi. K mání ve všech dobrých trafikách nebo v elektronické podobě.


THY ART IS MURDER - Puppet Master (OFFICIAL LIVE VIDEO)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení