Ghost: Papa Emeritus III. odchází. Jaký bude Papa Emeritus IV.?

Vydáno: 05.10.2017 09:50 - Lucie Mařanová

Každý, kdo švédské papežence Ghost aspoň trochu zná, ví, že životnost jejich zpěváků není vůbec dlouhá. Čas v pořadí již třetího zvráceného papeže právě nadešel!
No dobře, víme, že to je jen tyjátr a před mikrofonem se stále nakrucuje Tobias Forge, ale stejně nás hrozně zajímá, jaké nové verze církevního tatíčka se dočkáme. Papa Emeritus III, nekonvenční, teatrální a hlavně pompézní génius, byl 30. září odvlečen na göteburgském koncertu přímo z pódia! Místo něj se na prkna dobelhal stařeček, který si říká Papa Zero.

Když se Papa Zero dostatečně nadýchal kyslíkové masky, oznámil, že tahle show je u konce a že zažijeme pořádný středověk! Vzhledem k jeho stáří je dost možný, že tyhle pochmurné historické časy i zažil. Ovšem staroušek Zero nebude s největší pravděpodobností novým zpěvákem, s kyslíkovou maskou se do mikráku opravdu nemluví nejlépe. Spíše bude ten, kdo určí nástupce.

Jaký bude Papa Emeritus IV? Už dlouho se mluví o tom, že se Ghost od hravosti vrátí opět k ponuré atmosféře, ale dokud se nad Vatikánem neobjeví bílý kouř, nic nebude jisté!

PAPA EMERITUS IV REVEALED?! LIVE AT A GHOST SHOW - PAPA EMERITUS ZERO



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení