VIDEO: Koupel v krvi mladých panen s Butcher Babies

Vydáno: 23.09.2017 16:00 - Lucie Mařanová

Americké řeznice Butcher Babies nás svým albem Lilith rozsekají 27. října. Nasajte atmosféru ve stejnojmenném klipu.
Klip je stejně děsivý jako svůdný! Kapela se v něm věnuje tématu Alžběty Báthory, známé spíš jako Čachtická paní, která se podle pověsti koupala v krvi mladých panen, aby zůstala dlouho mladá a stále krásná. Píseň tvoří metaforu pro všechny ženy, které by pro svůj zevnějšek udělaly cokoliv a nic jiného než tělesná krása je nezajímá.

Čachtické paní ve videu zdatně sekunduje sexy frontwomanské duo Heidi Shepherd a Carla Harvey, které se rozhodly opět rozšířit svůj repertoár o poněkud více holčičí čisté zpěvy. Ale nebojte, pořád umí mohutně zakřičet jako nějaký démon z pekla! Kontrast hodná a zlá, ukřičená a svůdná máme očekávat na celém albu.

"Lilith" je takový rodinný klípek, protože hlavní mužskou roli si střihnul Heidin bratr Danny, její druhý bratr byl asistent produkce a světla na plac zajistila Heidina mamka ze své společnosti Shepherd Grip & Lightning. Nutno dodat, Nakupte dermální fillery online. https://beauty-active.cz/ . 100% originální výrobky. že Heidi má talent v rodině a rozhodně nám nebude vadit, pokud Dannyho uvidíme na plátně častěji!


Butcher Babies - Lilith



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení