VIDEO: Návrat Asking Alexandria je tu. Umí Danny stále screamovat?

Vydáno: 22.09.2017 13:55 - Dominik Šidlo

Po hádkách mezi Dannym Worsnopem s ostaními členy Asking Alexandria, po ulhané šarádě s Denisem Shaforostovem a po dlouhém čekání, jak to všechno dopadne, můžeme říct jistě jednu věc. Asking Alexandria jsou zpět.
Nový singl "Into The Fire" členové kapely a množství hudebníků celého světa uváděli už týdny dopředu, když se fotili s papírem, na kterém bylo napsáno 9/21 #INTOTHEFIRE. Už tehdy jsme tedy věděli, kdy přijde něco nového.

A jak to tedy celé dopadlo? Vrátil se Danny úspěšně ke své původní roli v kapele? Dokáže stále zařvat to, co dřív? Nepochybně se jedná o chytlavý a promakaný song. Čísté vokály převažují ty agresivní, snad jen několikrát Danny vydá smrtelný chraplák, ale i přesto se jedná o tvrdou metalcorovou pecku, která smrdí hard rockem (btw. pokud si pamatujete, toto byl jeden z důvodů, proč se dříve AA od Dannyho oddělili).

V černobílém klipu uvidíte umírajícího Bena Bruce, zabijáka Dannyho, který svou károu ničí vše okolo sebe, a pochopitelně celou kapelu, jak drtí své nástroje do krve. Co je ale důležitější, že na konci se objeví zřetelný nápis "TO BE CONTINUED...", takže se, doufejme, nejedná o jeden výstřelek snahy o slávu.

Ještě zajímavější je pro všechny fans fakt, že singl předchází celému albu, které by mělo vyjít 15. prosince. O dalších zveřejněných detailech vás budeme průběžně informovat.



Asking Alexandria - Into The Fire



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení