VIDEO: Jeptišky, zbraně, obscénnosti. Marilyn Manson je zpět ve formě

Vydáno: 17.09.2017 11:35 - Mates Krč

Desáté studiové album Marilyna Mansona je opravdu blízko! Heaven Upside Down se objeví už 6. října a venku je už pár dní první singl s romantickým názvem "We Know Where You Fucking Live". Mrkněte na klip.
Šílenost a perverznost. Dvě základní přísady videí Marilyna Mansona, o které nejsme ani v nejnovějším klípku ochuzeni. Sám šéf tentokrát z kostela vytáhnul skupinku jeptišek, které dostaly chuť zastřílet si a ozbrojené nebojácně​ vtrhly do jednoho z domů, kde všechno převrátily vzhůru nohama a pod dohledem svého pána zatoužily i po něčem jiném, než je střelba. Ale o tom až po dvaadvacáté hodině...

Mansonovo nové album mělo nést původně název SAY10 a vydání bylo naplánováno na Valentýna. Ale když se v kalendáři objevilo datum 14. února, deska nikde. Odůvodnění? Taky ne. Vysvětlení přišlo o "pouhých" sedm měsíců později. Ze SAY10 se stává Heaven Upside Down. Marilyn Manson prostě usoudil, že výsledek není žádný zázrak a vydání zrušil.

Už 27. září začíná Marilynova tour po Spojených Státech Amerických. Poté se pán temnoty přesune do Evropy a 19. listopadu se ukáže v Praze. Už máte lístek?


Marilyn Manosn -WE KNOW WHERE YOU FUCKING LIVE (Official Music Video)

 

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení