Smutná zpráva před koncertem Papa Roach. Frank Carter & The Rattlesnakes nedorazí

Vydáno: 15.09.2017 08:05 - Mates Krč

Už tuto neděli měl Frank Carter spolu s The Rattlesnakes rozehřát fanoušky před vystoupením Papa Roach. V dopoledních hodinách 14. září na své facebookové stránce ale oznámil, že se evropské tour nezúčastní.
Deprese si opět vybírá svou daň a není radno ji podceňovat. Frank Carter to naštěští moc dobře ví. Čas s rodinou mu v této chvíli prostě pomůže víc, než cestování po Evropě. Přestože je to pro fanoušky nepříjemná zpráva, hudebník se tak dost možná zachránil od dalších problémů.

K celé situaci se vyjádřil následovně: "Bohužel se nezúčastníme plánované evropské tour. Věříme, že koncerty Papa Roach budou úžasné i bez nás. Poslední dva roky byly pro mou rodinu plné intenzivních emocí. Kromě nádherných chvil jsem zažil i několik nepříjemných událostí. Zatímco vnější rány mohou být ihned oštřeny, ty vnitřní vidět nejsou a těžko se o nich mluví. Když je duše pohlcena tmou a není žádné světlo, jež by ukázalo správnou cestu, začíná opravdový boj. Nedávno jsem se ocitl v tvrdším boji, který už nepovažuji za přijatelný. Nikdo nemusí bojovat s démony věčně. Proto si dám nějaký čas volna, abych v sobě dokázal nalézt světlo. Z tohoto důvodu nebudu schopný vystupovat spolu s Papa Roach. Jsem štastný za svůj život a chci se z něj radovat. Jediný způsob, jak toho dosáhnout, je přiznat si, že nejsem v pořádku. Ale budu! Děkuji vám za trpělivost a pochopení. Pokud se potýkáte se stejným problémem, poraďte se s někým. Samota vás zabije, když se jí nebudete bránit. Nikdy nejsi sám." Franku, přejeme ti hodně štěstí.

Pro připomenutí, Papa Roach v pražské Malé Sportovní Hale vystoupí v neděli 17. září. O náhradě za Franka Cartera & The Rattlesnakes se momentálně jedná.


Frank Carter & The Rattlesnakes - Lullaby (Official Music Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení