Jak to bylo s legendárním broukem Papa Roach?

Vydáno: 14.09.2017 14:50 - Kamila Ungerová

Ve vztahu k nové desce Papa Roach Crooked Teeth se nabízí otázka, proč ji znovu provází brouk z jejich přelomového počinu Infest. Vrtalo nám to hlavou. Tak jsme se zeptali přímo kluků.
Od vydání Infest uplynulo sedmnáct let, takže o skrytou připomínku výročí nejde. Zmiňovaný brouk je navíc mrtvý, leží na zádech. Co to znamená?

Jerry: Brouk ležící na zádech vzniknul už v roce 1999 a původně se měl objevit na bookletu naší desky Infest. Vlastně byl nakreslen ještě dřív než ten živý, kterého jsme na album nakonec umístili... Jednoduše jsme tu kresbu chtěli využít. Když se na něj lidé podívají, okamžitě vědí, že se jedná o Papa Roach. Proto jsme se vydali proti proudu času, ke kultovnímu symbolu naší kapely. Žádnou hlubší myšlenkou za tím nehledej.
Tony: Řekl bych, že je to zcela jasné. Jak říká Jerry, brouk = Papa Roach (smích)

Nové album přijedou Papa Roach představit už v neděli 17. září do pražské Malé sportovní haly. Lístky jsou stále k mání v předprodeji, k dispozici budou i na místě.

Velký rozhovor s Papa Roach o novém albu, rovnátkách a křivých zubech, a taky plakát kapely jste mohli najít v červnovém Fakkerovi. K mání v elektronické podobě za 39 Kč, o fyzický časopis nám napište.


Papa Roach F!

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení