Alissa (Arch Enemy) interview: Já a veganství? Navždy!

Vydáno: 10.09.2017 10:55 - Redakce

Dennodenně předvádí Alissa White-Gluz na pódiu s Arch Enemy svoji skvělou fyzickou kondici. Recept? Nekouří, nepije alkohol a hodně pracuje s vlastní psychikou, hlavně díky sportu. Nás v rozhovoru zajímalo, jaký podíl na její formě má veganství.
Jsi stále přesvědčená veganka?

No samozřejmě, tak to bude navždy.

Myslíš, že má na tvé kondici podíl fakt, že jsi veganka?

Vyvážený jídelníček je základ. Ale je řada lidí, kteří mají skvělou kondici a jí maso. Když se začneš stravovat jako vegan, tak to ještě neznamená, že budeš zdravý a fit. Pokud nemáš dost informací, můžeš se totiž ládovat veganským jídlem, které obsahuje příliš cukru a sodíku. A to není dobré. Věř mi, že po světě běhá spousta nezdravých veganů.

Nezkoušelas obrátit na svou víru někoho z pánského osazenstva kapely?

Už skoro dvacet let provozuju veganství a jsem vegan víc než cokoliv jiného. A co se týče zbytku kapely: Michael je dlouholetý vegetarián a Sharlee D'Angelo je také vegan. Spousta lidí v naší crew jsou také odpírači masa, takže jsem celkem slušně obklopená v tomto směru. Divil by ses, jak lidi reagují, když ochutnají veganskou stravu. Jsou v šoku, že to chutná tak dobře. Pro mě je to každodenní realita.


Velký, hodně osobní pětistránkový rozhovor s Alissou, její plakát a recenzi nové desky Arch Enemy najdete v zářijovém Fakkerovi. Seženete v trafikách sítě Relay a dalších shopech za 49 Kč. V elektronické verzi za 39 Kč. Další materiál o Arch Enemy najdete v zářijovém Sparku.

Arch Enemy vystoupí 14. ledna v pražském Foru Karlín a už 25. září v Bratislavě.



Arch Enemy F!
Arch Enemy F!
Arch Enemy F!

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení