VIDEO: Válka podle Good Charlotte

Vydáno: 06.09.2017 19:50 - Kristýna Doležalová

Ve válce vždy nestojí muž proti muži, armáda proti armádě, ale někdy jsme to my proti světu. Američtí Good Charlotte představují inspirativní videoklip k písni "War", nejtvrdšímu songu z jejich posledního alba Youth Authority.
Nejedná se o první píseň (klip najdete na konci článku) o nefunkčním manželství, kterou kapela představila, ale tato má něco navíc. A to malého klučinu, který je neustále vystavován křiku svých rodičů, až začne hledat možnost útěku. Zlom příběhu představuje chvíle, kdy se v herně zastane dívky, se kterou se později začne ve sklepě učit na kytaru. A víte co? Určitě si taky založili pop-punkovou kapelu.

Pop-punk milujeme a stejně tak i Good Charlotte, kteří se před začátkem léta představili v pražském Foru Karlín. Kdo dorazil, potvrdí, že tahle kapela založená doslova v minulém století má pořád co nabídnout. Youth Authority sklidilo úspěch a my napnutě čekáme s čím přijdou jako dalším.

Dvoustránkový rozhovor s Good Charlotte a další 90s pop-punkové a punkrockové kapely najdete v srpnovém Fakkerovi. K sehnání v digitální podobě za 39 Kč nebo nám o časopis napište.

Good Charlotte F!


Good Charlotte - War

vivasex

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení