Misfits znovu spolu! "Noc temné metal-punkové brutality" se uskuteční koncem roku v L.A.

Vydáno: 03.09.2017 12:55 - Kristýna Doležalová

Kdybyste měli stroj času a mohli se podívat na jakýkoliv koncert, jaký by se vám jen zachtělo, kam byste se vrátili?
Do dob, kdy na stagi Kurt Cobain demoloval jednu kytaru za druhou nebo na show legendárních Queen v čele s vždy příjemným Freddiem Mercurym? Zajisté by se však také našlo nemalé množství nadšenců horror punku, kteří by byli ochotní prodat duši za výlet na vystoupení Misfits v původním obsazení. Kapela, která jakoby tuto oběť vycítila, oznamuje nejlepší možnou zprávu pro věrné fandy a to jedinečnou reunite show v L.A.!

"OK Los Angeles, na tohle jste čekali téměř 35 let, teď máte šanci vidět "Original Misfits" během tohoto jediného exkluzivního L.A. vystoupení," prohlásil Glenn Danzig, zakládající člen kapely. "Žádná tour, jenom jedna noc temné metal-punkové brutality, která se zapíše do dějin."

Zpěvák a textař Glenn Danzing na jednom pódiu s basákem Jerrym Only za doprovodu dlouholetého kytaristy Doyla Wolfganga von Frankeistein. Tato sestava se opět stane reálnou 30. prosince, takže kdyby někdo z vás zatoužil po oslavě Nového roku se stylem v Los Angeles, doporučujeme si dovolenou prodloužit a zažít staré Misfits na vlastní kůži.


Misfits - Scream! [OFFICIAL VIDEO]



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení