Zloději znovu na scéně. Tentokrát to schytali Miss May I

Vydáno: 27.08.2017 16:50 - Dominik Šidlo

Není to tak dlouho, co se u nás v rámci Brutal Assault objevila aktuální špička metalcoru Miss May I. Naneštěstí se stali oběťmi zlodějů, kteří jim vykradli dodávku.
Tento nový "trend" se po Americe začal rozmáhat čím dál víc. Kdo by byl řekl, že i v Evropě budou lidé tak drzí a okradou kapelu, která jim přijde ze zámoří zahrát. Bohužel se to stává i těm větším a známějším skupinám, mezi které Miss May I nepochybně patří.

Byli zrovna na cestě do Milána v Itálii, čtyři z nich byli dokonce vzhůru, když ke krádeži došlo. Ale stačila minuta a celý obsah jejich přívěsu zmizel spolu s pachateli. Kluci kontaktovali policii, ale v nalezení svých věcí už věřit nejspíš nemohou. Pozitivní ale je, že se nikdo z nich nevzdal a hodlají odehrát zbytek tour s vypůjčenými věcmi. K jejich štěstí totiž mají okolo sebe lidi a kapely, kteří jim vypomůžou.
 
Možnost pomoci máte i vy. Kluci totiž měli v plánu slavit deset let a prodávají merch k této příležitosti. Každá koruna (dolar), kterou vytěží, jim pomůže k obnově jejich původní výbavy, takže neváhejte a na webu si pořiďte třeba tričko.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení