VIDEO: Máte rádi tanky? Zkuste Sabaton!

Vydáno: 22.08.2017 13:30 - Kristýna Doležalová

Těžko na hudební scéně nalezneme kapelu, která by české fanoušky metalové hudby rozdělila na dva tak zatvrzelé tábory. Ačkoliv má kapela v Česku širokou fanouškovskou základnu, stále nalezneme velké množství odpůrců, kteří nás jen utvrzují v tom, že Sabaton buď milujete, nebo nenávidíte a Joakim je buď borec, nebo jenom týpek s divným plastovým sixpackem na břiše.
"Primo Victoria" je všemi fanoušky milovaný song z roku 2005, jejímž novým videoklipem však vzniká něco zcela nového a to tank metal. Ano čtete správně, tank metal. Přesně tak totiž lze nazvat výsledek spolupráce švédských heavymetalových rváčů ze Sabaton s akční onlinovkou World of Tanks.

Jediným zklamáním pro nadšence může snad jen být fakt, že videoklip na rozdíl od písně nepojednává o vylodění v Normandii, ale představuje bitvu přímo z prostředí herního světa. Bonusem pro přívržence a trestem pro oponenty však je přístupnost tanku s logem kapely a pěticí ze Sabaton jako členy posádky přímo ve hře. No nemáte hned větší chuť postřílet pár nepřátel?


Sabaton - Primo Victoria (Official Music Video)




Link: https://www.youtube.com/watch?v=kPVm-QkWbBQ

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení