VIDEO: Jak vypadá americký sen podle Papa Roach?

Vydáno: 18.08.2017 11:05 - Mates Krč

Otázku "American dreams?" píše frontman Papa Roach Jacoby Shaddix na tabuli v jedné školní třídě, kde se chystá o tomto tématu rozpovídat. Lze opravdu amerického snu dosáhnout nebo je to pouhé klišé z hollywoodských filmů?
Zatímco Jacoby povídá o "American Dreams" studentům, na stejné téma pro Fakker zase kytarista Jerry Horton: "Spousta lidí sní o americkém snu, ale toho lze v našem státě nyní jen těžko dosáhnout. Ocitli jsme se v nelehké situaci... Od té doby, co Donald Trump nastoupil do svého úřadu, se toho stalo tolik, že nikdo z nás neví, jaké změny nastanou zítra. Jeho kroky je těžké předvídat."

Skladbu "American Dreams" najdete na nové deseti skladbové desce Crooked Teeth, která se svým zvukem odklání od původní tvorby a v některých písních je načichlá mainstreamem. Líbí se vám? Živě si ji můžete poslechnout už za měsíc.

Papa Roach se spolu s předskokany Frank Carter & The Rattlesnakes představí 17. září v pražské Malé sportovní hale. Vstupenky jsou k dispozici v sítí Ticketpro za 991 Kč.


Papa Roach - American Dreams (Official Video) 



Velký rozhovor s kapelou o novém albu, rovnátkách a křivých zubech, a taky plakát kapely najdete v červnovém Fakkerovi. Napište si o něj na fakker@fakker.cz



Papa Roach F!











DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení