Jacoby Shaddix podstoupil operaci hlasivek

Vydáno: 20.08.2017 07:05 - Kamila Ungerová

Papa Roach byli nuceni zrušit několik zbývajících srpnových koncertních zastávek, neboť frontman Jacoby Shaddix musel neodkladně kolem 5. srpna podstoupit operaci hlasivek. Podle dostupných informací je ale v pořádku a pražský koncert, který se již kvapem blíží, není v ohrožení.

Jak Papa Roach uvedli na svém facebookovém profilu, Jacobyho operace sice nebyla plánovaná, ale vzhledem k tomu, že lékaři odhalili problém s hlasivkami v raném stádiu, nezabere zpěvákova rekonvalescence příliš mnoho času. 

Navíc to nebyla první operace svého druhu. Obdobný zákrok Shaddix podstoupil už zhruba před pěti lety. Z dostupných informací je zřejmé, že i tento zákrok se povedl, neboť 5. srpna Jacoby na sociálních sítích zveřejnil fotografii z nemocničního lůžka, kdežto den následující už trávil se svým synem Brixtonem. 

Papa Roach se spolu s předskokany Frank Carter & The Rattlesnakes představí 17. září v pražské Malé sportovní hale. Vstupenky jsou k dispozici v sítí Ticketpro za 991 Kč.



Papa Roach - Periscope feat. Skylar Grey (Official Video)



Velký rozhovor s kapelou o novém albu, rovnátkách a křivých zubech, a taky plakát kapely najdete v červnovém Fakkerovi. Napište si o něj na fakker@fakker.cz


Papa Roach F!




 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení