VIDEO: All That Remains se inspirují country? A proč ne!

Vydáno: 22.08.2017 07:30 - Kristýna Doležalová

Pomyslil si Garth Brooks, legenda amerického country, že jeho song jednoho dne přezpívají rváči z All That Remains? Pravděpodobně ne, ale věřte, že by na chlapce byl hrdý.
Country a metal, pro někoho dva žánry, které nejdou pořádně dohromady. Co ale takový metalový cover na jeden z největších country hitů jara 1991? Američtí All That Remains song "The Thunder Rolls" umístili do svého nejnovějšího, teprve několik málo měsíců starého alba Madness a nyní přichází s videoklipem!

Záběry nahrávající kapely ze studia střídající oblohu plnou mraků a typické motivy country doplněné o procítěný hlas zpěváka Phila Labonta s ženskými vokály. Spolu s celkovou melodií nahrávky se jedná o zajímavý náhled na toto, ne už tak nevšední, spojení žánrů. Ačkoliv většině fanoušků se novinka líbí, stále se najdou ti, kteří nepřekousnou odlišnosti. "Pokračujeme v prosazování představy o tom, čím All That Remains jsou, co jsme ochotni udělat a jakým způsobem experimentovat," vyjádřil se zpěvák. Zdá se, že nás v budoucnu čeká ještě nejedna zajímavá nahrávka.


All That Remains - The Thunder Rolls



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení