RETRO: The Offspring poprvé v Malé sportovní hale (1997)

Vydáno: 08.08.2017 13:00 - Petr Adámek

The Offspring se už 23. srpna vrátí na místo, kde před dvaceti naplno oslnili svoji budoucí českou fanouškovskou základnu. Bude v Malé Sportovní hale opět vyprodáno?
V roce 1994 vydali tihle cápci album Smash a začaly se dít věci! Nahrávky se prodalo přes deset milionů výlisků a z rozjařených kluků z malých klubů se během velmi krátké doby staly hvězdy první velikosti s otevřenými branami do hal a na stadiony. Deska Ixnay on the Hombre, která vyšla krátce před druhým koncertem v České republice, sice po komerční stránce na úspěch Smash nenavázala, ale vylouplo se z ní množství dalších megahitů v čele s vypalovačkou "All I Want".

Samotná kapela raketovou cestu na vrchol jen těžko vstřebávala, přesto zůstala nohama na zemi. 1. dubna 1997 dorazila kapela na koncert do pražské Malé sportovní haly. "Byli vřelí, přátelští a dokonce udělali meet & greet s fanoušky," vykládá Milena Palečková, jeden z organizátorů akce. Samozřejmě bylo vyprodáno...


Velký spaciál o punk rocku a pop-punku včetně vzpomínky na The Offspring a další 90s kapely najdete v aktuálním, srpnovém Fakkerovi. V prodeji od 1. srpna v síti trafik Relay a dalších shopech.


Fakker 8_2017 cover

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení