Mastodon letos podruhé: na podzim rozdupou Lucerna Music Bar

Vydáno: 07.08.2017 13:10 - Petr Adámek

Jejich koncert na Rock for People patřil k těm vůbec nejlepším, které na festivalu zazněly. Na podzim uslyšíme jejich intenzivní hromobití znovu, navíc v mnohem intimnějším prostředí. Pište si: Mastodon, 24. listopadu, Lucerna Music Bar, Praha.
Všem těm, kterým to v červenci v Hradci Králové nestačilo, i těm, kteří se na festival nedostali, přivezou Mastodon (nejen) svoji aktuální, vysoce hodnocenou desku Emperor of Sand. Jako support dorazí Red Fang a Russian Circles. Předprodej startuje už ve středu 9. srpna.

V pořadí sedmá studiová nahrávka si skvěle vedla i v recenzi ve Fakkerovi: "Emperor of Sand je výbušnou směsí songů jako "Scorpions Breath" a "Roots Remain" se skrytým, skoro až blackmetalovým feelingem a "Word to the Wise", kde chrastí tolik věcí, že člověk objevuje stále nové a nové vrstvy. Není to však žádná kakofonie nelibých zvuků, nýbrž harmonická zahrada pro uši," psala v květnovém čísle Lucka Mařanová.

Mastodon byli hlavním tématem červnového Fakkera. Mrazivý pětistránkový článek o smrti, která nelítostně a ve velkém kosí okolí členů kapely si můžete přečíst v elektronické podobě za 39 Kč nebo nám napište o fyzický výtisk, kde najdete i plakát kapely.


Mastodon F!


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení