FOTO: Povznášející rock'n'rollová seance pod vedením Rival Sons

Vydáno: 07.08.2017 13:50 - Jaroslav Kutheil a Kamila Ungerová

V rámci letního evropského turné se američtí králové groove rock'n'rollu Rival Sons po necelých třech letech ukázali v Praze. Přivezli i svoji vloni vydanou desku Hollow Bones. V roli předskokanů se představili energičtí a hodně muzikální Ivan & The Parazol.
Maďaři Ivan & The Parazol do hlavního města zavítali podruhé a rozhodně ne naposledy. Dle slov frontmana Ivána Vitárise se totiž už v listopadu zmocní pražské Roxy. A pokud budou pokračovat ve šlépějích svého nedělního výkonu z Lucerna Music Baru, přichystají fanouškům, milovníkům odschoolového rock'n'rollu (další) fantastický zážitek.

Lucerna Music Barem se od prvních tónů zmiňovaných Ivan & The Parazol nesla opojně nadšená atmosféra. Stejně tak pod následným vedením Rival Sons... Jen hrstka přítomných chvílemi sledovala show přes displeje svých telefonů, za což všem zpěvák Jay Buchanan v závěru více než devadesátiminutového setlistu z celého srdce poděkoval. Současne podotkl, že si v dnešní době cení každého, kdo své peníze utratí namísto hmotných statků za skutečný zážitek...

A v případě Rival Sons se jednalo o dobře investované finance. Jay Buchanan toho mimo těchto několika vět příliš nenamluvil, o to zaníceněji se věnoval svému podmanivému pěveckému projevu. Povznášející zážitek.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení