5 věcí, které jste (možná) nevěděli o Marii Brink z In This Moment

Vydáno: 06.08.2017 09:20 - Mates Krč

V druhé půlce července vydala partička In This Moment své šesté album Ritual. I přes nesporné kvality všech členů je největší pozornost věnována Marii Brink za mikrofonem. Jak moc dobře tuhle divošku znáte?
1. Maria vs. zlý bůh

Maria se netají tím, že věří v Boha. Také se netají tím, že se na ni dlouhou dobu moc a moc zlobil. Neboť v domě, kam se přestěhovala se svým synem, ji podle svých slov strašil duch ženy, která byla nespokojená s tím, že je Maria svobodná matka. Zpěvačka vzala ze strachu nohy na ramena, utekla a do "prokletého" domu se už nikdy nevrátila. Svého syna tam samozřejmě nenechala, ale vzala ho s sebou.

2. Neznámý hrdina z písní?

Kdo je tím kytaristou, který se stal ústředním motivem celého alba A Star-Crossed Wasteland? Maria s tímto mužem prochází po celou dobu nahrávky měnící se krajinou, stejně tak se mění i jejich vzájemný vztah. Stejný příběh vypráví i klip ke skladbě "The Promise".

3. Otec z "říše snů"

Určitě jste si všimli, že slavní rockeři/rockerky dost často bojovali v mládí s otcem, který se k nim nechoval zrovna podle etikety. Mezi ně patří i otec Marie, který ji jako malou holčičku znásilňoval. Jako "odměnu" mu hodná dceruška věnovala píseň "Daddy's Falling Angel", jež se vrací zpět do doby těchto zlých událostí.

4. Matkou v pubertě

Mariin zmíněný potomek přišel na svět, když měla zpěvačka pouhých patnáct let. Přesto svého syna milovala a brzy po jeho narození se s ním odstěhovala z "prokletého domu" do vlastního bytu. Aby měla peníze na nájem, začala pracovat v místní prádelně.

5. Čich na úspěch

Svou touhu živit se hudbou ukázala Maria ve velkém už v osmnácti letech, když založila svou první hudební skupinu, jež dostala jméno Pulse. A představte si, i se svým prvním pokusem zaznamenala obrovský úspěch, když se zbytkem kapely předskakovala Coal Chamber nebo Sevendust. Nakonec se však Pulse rozpadli.


Článek o In This Moment a taky plakát kapely najdete v srpnovém Fakkerovi. V prodeji od 1. srpna v síti trafik Relay a dalších shopech.


In This Moment F!

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení