VIDEO: Supergroup Gone Is Gone láká na exkurzi do domu hrůzy

Vydáno: 03.08.2017 10:05 - Kamila Ungerová

Soupegroup Gone Is Gone, jíž tvoří baskytarista a zpěvák Troy Sanders (Mastodon), kytarista Troy Van Leeuwen (Queens of the Stone Age), bubeník Tony Hajjar (At the Drive-In) a kytarista i klávesák Mike Zarin vydává ke své debutové desce Echolocation stejnojmenný videoklip.
Samotné album Echolocation představili Gone Is Gone letos v lednu a rozhodně se v něm díky osobě Troye Sanderse nezapře mystika, výpravnost a vrstevnatost tvorby Mastodon. Vůbec ale největší kouzlo tkví v samotné podstatě této supergroup: "Myslím, že nikdo z nás tuhle kapelu nepotřebuje, ale všichni po ní vroucně toužíme. Spojili jsme se, neboť konečně můžeme tvořit bez toho, aniž by před námi visely šibeniční termíny," vysvětluje Sanders.

Gone Is Gone v loňském roce založil Tony Hajjar s Mikem Zarin. Vzájemně často spolupracují při tvorbě videoher, filmových trailerů, a tak se rozhodli, že svou náladovou hudební tvorbu vloží do skutečné kapely. Spojili se tedy Van Leeuwenem, který do soupegroup na závěr přivedl Troye Sanderse a poměrně společně stvořili mysteriózní dílo Echolocation. 




Gone Is Gone - Echolocation (Official Music Video)






DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení