Vyšetřování smrti Chestera Benningtona je u konce

Vydáno: 22.07.2017 16:40 - Kamila Ungerová

Vyšetřovatel tragického úmrtí Chestera Benningtona Nani Cholakians a koroner Dr. Christopher Rogers dnes případ ze čtvrtka 20. července uzavřeli s výsledkem - úmrtí v důsledku oběšení. Velice rychle tak vyvrátili domněnku, že byl frontman Linkin Park zavražděn.
Tu uvedl například portál Your News Wire, který je pověstný svými posměšnými, zavádějícimi a nepravdivými sděleními. Vedle vyšetřovací zprávy ale doposud nebyl zveřejněn toxikologický text. Na ten si zřejmě musíme ještě několik dní počkat, neboť například po smrti zpěváka Soundgarden a Audioslave Chrise Cornella byl zmedializován až po více než čtrnácti dnech od jeho tragické smrti. Některé zpravodajské portály v této souvislosti uvádějí, že v místnosti, kde byl Chester nalezen, se nacházela i z části prázdná láhev alkoholu. 

Britský bulvární deník The Mirror zveřejnil poslední rozhovor zpěváka Linkin Park, z něhož je zřejmé, že se potýkal s hlubokými, trýznivými depresemi. "Ve svém životě jsem dospěl do stádia, že buď to jednoduše vzdám a kurevsky umřu anebo začnu kurevsky bojovat za to, co chci. A rozhodl jsem se, že budu bojovat."
Dále Chester hovořil o tom, že si prošel tím nejtemnějším obdobím svého života a poslední deska Linkin Park tak pro něj byla terapií, ovládla jeho pocit beznaděje a byla pro něj důvodem k posouvání se kupředu.

Klinická deprese je jako divoká bouře, která se často přižene bez sebemenšího varování právě ve chvíli, kdy nemocný nabývá dojmu, že nad svými nejděsivějšími démony, pocitem beznaděje a přesvědčením, že jeho existence je absolutně zbytečná, má alespoň na chvíli navrch. Bohužel tahle nemoc ale není vidět. Je zhoubná a ve výsledku smrtelná jaké mnohé ostatní, a proto by už neměla být stigmatizovaná, aby další zoufale nekráčeli ve šlépějích Chestera a Chrise... 



Linkin Park - One More Light (Official Audio)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení